SIFIR ATIK, GERİ DÖNÜŞÜM VE TEMİZ ÇEVRE ETKİNLİKLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ

Okulca hem tüm sınıflarımızda geri dönüşüm ve sıfır atık için çöp topladık hem de okul bahçemizi, okul çevremizi el birliğiyle çöplerden temizledik. Şubat ayının son haftası başlayıp mart ayının ilk haftasına kadar hem öğrencierimizin evlerinde değerli velilerimizin de katkısıyla hem de sınıflarında topladıkları kağıt, plastik ve pil atıklarını geri dönüşüm firmasına verdik. Tabiri caizse okulca bahar temizliği yaptık desek yeridir. Öğrencilerimize etkinlikler kapsamında temiz çevrenin, sıfır atık ile geri dönüşümün önemi ve bilincini yaparak-yaşayarak metoduyla vermeyi amaçladık. Tüm değerli öğretmenlerimizin, yönetici, personelimiz, sevgili öğrencilerimiz ve değerli velilerimizin emeklerine sağlık. Herkese çok teşekkür ederiz.

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 12:27 - Görüntülenme: 13