Sevgili çocuklar, sayın velilerimiz bugünden başlamak üzere 9 günlük Ara Tatil başlıyor. Çocuklar bu süre içerisinde bol bol kitap okuyup, değerli öğretmenlerinin tavsiyelerine uymaya çalışsınlar. Ayrıca hava güneşli olduğunda dışarı çıkmayı ihmal etmeyin. 21 Kasım Pazartesi günü okulda görüşmek üzere çocuklarJ İyi tatiller.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar 9 Mart Çarçamba günü tatil edilmiştir.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından Çanakkale Deniz ve Kara Savaşlarının Meydana geldiği Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi alanın tarihi, kültürel ve manevi değerleriyle doğal dokusunun korunması, yaşatılması, geliştirilmesi, tanıtılması, gelecek kuşaklara aktarılması ve yönetiminin sağlanması amacıyla ülkemizin kültürel ve tarihi mirasını korumak ve geçmişten günümüze taşıyarak yarınlara aktarmak ilke ve görüşünden hareketle bu mirasın yurt içinde tanıtılması ve T.C. Cumhurbaşkanlığı'nın 180. Günlük eylem planında yer alan Milli Şuurun ve tarihi alanın tanıtılması ve bu tarihi mirasın geniş kitleye ulaştırılması için ''Çanakkale Muharebeleri Mobil Müze Projesi '' hazırlanmıştır. Çanakkale Muharebeleri Mobil Müzesi Projesinde belirtilen rota güzergahı çerçevesinde ilçemizde  4-5-6 Ocak tarihlerinde Tatvan Yaşam AVM önünde organizasyon yapılacaktır.