Ock

Sıfır Atık Projesi kapsamında Suffe İlkokulu olarak yaptığımız çalışma ile EÇBS sistemine yaptığımız başvuru akabinde Bitlis İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünce yapılan denetim sonucunda Sıfır Atık Temel Seviye Belgemizi almaya hak kazandık. Proje sayesinde öğrencilerimizde atıkların sadece çöpten ibaret olmadığı, okula bıraktığımız geri dönüşüm kutularına atılan her atığın değerlendirilerek kullanılabilir bir ürüne geri dönüştüğüyle ilgili farkındalık oluşacaktır. Projeye emek veren değerli öğretmenlerimize, duyarlı sevgili öğrenci ve personelimize teşekkür ederiz.

Ock

15 Temmuz Okul Gazetemiz 3/A ve 4/A şubelerinin okulumuz değerli sınıf öğretmenleri olan Dilsun ÖZDOĞAN ve Güllü DİNÇ koordinesinde, çalışkan ve becerikli öğrencilerinin yoğun gayret ve emekleri sonucunda PDF formatıyla nihayet okuyucuyla buluştu. Çok yakında renkli baskıyla da protokol amaçlı dağıtımı yapılacak. Gazetemizde emeği geçen değerli öğretmenlerimizle çalışkan öğrencilerimizi tebrik ediyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gazetemize linkten ulaşılabilir.

Okulumuzda Faki Teyran Anaokulu'ndan gelen 5/B sınıfının sevgili minik misafirlerimizi, değerli idarecilerini ve öğretmenlerini ağırladık. Nazik ziyaretleri ve anlamlı hediyeleri için kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Tüm sınıflarımızda aynı anda evden getirilen yerli yiyecek ve içecekler paylaşılarak YERLİ MALI HAFTASI kutlaması yapıldı. Emeği geçen tüm velilerimize, öğretmenlerimize ve personelimize çok teşekkür ederiz.

"Ailemle Okuyorum" kitap okuma projesi kapsamında daha fazla teşvik etmek amacıyla Kasım ayında okulumuzun her sınıfından ilk üçe giren öğrencilerine okul olarak kitap hediye ettik. Ayrıca resim yarışmasına katılımı arttırmak ve daha özgün eserlerin ortaya çıkarılmasına özendirmek amacıyla da Tatvan BİLSEM'in resim yarışmasına katılım sağlayan iki öğrencimizi onore ettik.

Okulumuza açılacak olan kütüphaneye kitap toplama amacıyla 3 Kasım 2021 de başlattığımız destek kampanyasına ilk ve en anlamlı destek eli Gaziantep İlimizin Şahinbey İlçesi Ertuğrulgazi İlkokulu'ndan bizlere uzatıldı. Bu destekte emeği olan Ertuğrulgazi İlkokulu 3/A ve 3/C sınıfı öğrencileri başta olmak üzere, öğretmenlerine ve idarecilerine minnettarız. Kütüphanemize yapılacak her türlü destek çocuklarımız için çok anlamlı olacak. Yardım etmek isteyen kurum, kuruluş ve yardımsever şahsiyetler okulumuzla irtibata geçebilirler.

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programına Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün manevi anısına Saygı Duruşu'nun ardından İstilal Marşı'mız okunarak başlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından sevgili öğrencilerimizce Öğretmen Sevgisi temalı okunan coşkulu ve duygulu şiirlerin ardından program sona erdi. Başta okulumuzda görevli kıymetli öğretmenlerimizin ve tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Sevgi-Saygı Konulu Değerler Eğitimi Çalışmalarımız

Okulumuzda yapılan Okul Öğrenci Meclisi Başkanlığı Seçimini 4. sınıf öğrencimiz Rümeysa TAŞ kazanmıştır. 9 KASIM 2016

Okulumuzun tabelası asıldı.